Auditmanagement

Software die altijd past bij jouw organisatie

Software inrichten naar wens

Key Control Dashboard biedt een complete auditoplossing voor verschillende auditdisciplines. Als een van de weinige partijen in de markt met standaardsoftware, bieden wij de mogelijkheid om Key Control Dashboard compleet naar wens in te richten. Iedere organisatie is namelijk uniek en heeft te maken met andere bedrijfsprocessen. Key Control Dashboard weet hoe hiermee om te gaan.

Alle benodigdheden in één platform

Het voordeel van Key Control Dashboard is dat alle benodigde functionaliteit en flexibiliteit aanwezig is om alle denkbare audit- en controlebehoeftes te faciliteren. Denk hierbij aan auditmanagement, interne controle, normenkaders, BIO, NOREA-privacy en meer. Dit alles zonder dat er in de toekomst naar een ander platform of softwareoplossing benodigd is. De voordelen van de auditmanagement-deeloplossing van Key Control Dashboard?

  • Inzicht in governance, taken en verantwoordelijkheden.
  • Gebruiksvriendelijke op-functie-gebaseerde interface.
  • Effectieve, integrale kapstok voor control frameworks, de belangrijkste risico's, controls en auditresultaten.
  • Effectieve integrale kapstok voor procesprestaties en doelstellingen.
  • Inzicht in de 'to-be' en 'as-is' situatie.
Best practice

Profiteer van onze ervaring

De best practise-opzet 'Auditmanagement' van Key Control Dashboard biedt de mogelijkheid om in de organisatie uitgevoerde audits in één softwareoplossing vast te leggen én beschikbaar te maken voor de desbetreffende stakeholders. Of het nu gaat om een financial audit, operational audit, IT audit of aanbevelingen vanuit de interne controle; Key Control Dashboard bundelt en ontsluit alle conclusies en aanbevelingen die hieruit voortkomen. Dit wordt dan weergegeven in een persoonlijk overzicht per stakeholder.

Als een van de weinige in de markt, biedt Key Control Dashboard de mogelijkheid om zowel de inrichting als terminologie aan te laten sluiten op de werkwijze van de organisatie. Dit zorgt voor meer acceptatie binnen de gehele organisatie, doordat gebruiksvriendelijkheid en -acceptatie verhoogt bij de betrokken medewerkers.

Vraag een demo aan

Meer informatie of een vrijblijvende demo aanvragen?

Ben je op zoek naar de juiste oplossing om meer inzicht in jouw organisatie en de bijbehorende processen te krijgen? Vraag meer informatie op of vrijblijvend een demo aan van onze auditmanagement-deeloplossing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie aanvragen Demo aanvragen

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]