BPM

Business Process Modeling

Inzicht in bedrijfsprocessen

Business Process Modeling (BPM) software helpt om processen beter te begrijpen en in lijn te brengen met de doelstellingen van een organisatie. Door de integrale aanpak van Key Control Dashboard biedt onze BPM-deeloplossing inzicht in de processen binnen de organisatie. Dit inzicht kan worden gegenereerd op ieder gewenst niveau, inclusief belangrijke kenmerken. De processen en de bijbehorende kenmerken zijn altijd relevant en makkelijk te begrijpen. Deze worden namelijk specifiek afgestemd op de rol van de gebruiker zoals een directielid, manager of medewerker.

Eenvoudig beheren van processen

Key Control Dashboard werkt met een gebruiksvriendelijke designer. Middels drag en drop werk je een integraal BPM-proces uit op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Binnen ieder proces en processtap koppel je eenvoudig diverse informatie met elkaar. Het resultaat is een compleet overzicht voor iedereen in de organisatie. De voordelen van de BPM-deeloplossing van Key Control Dashboard?

  • Inzicht in governance, taken en verantwoordelijkheden.
  • Gebruiksvriendelijke op-functie-gebaseerde interface.
  • Effectieve, integrale kapstok voor control frameworks, de belangrijkste risico's, controls en auditresultaten.
  • Effectieve integrale kapstok voor procesprestaties en doelstellingen.
  • Inzicht in de 'to-be' en 'as-is' situatie.
Inzicht is key

BPM Dashboard

Key Control Dashboard werkt met een IDEF0-methodologie. Dit garandeert uniforme, maar ook zeer gedetailleerde procesbeschrijvingen. Processen worden vastgelegd op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Ook relaties tussen verschillende niveaus zijn inzichtelijk. Per proces voorziet Key Control Dashboard van onder andere inputs, outputs, risico's, controls, rollen, verantwoordelijkheden en doelstellingen. Deze informatie kan ook zichtbaar worden gemaakt per processtap. Doordat het dashboard integraal wordt ingezet binnen een organisatie, biedt het de gebruiker ook inzicht in bijvoorbeeld de belangrijkste risico's, relevante systemen (inclusief of er persoonsgegevens worden verwerkt), normenkaders en meer.

Informatie binnen onze BPM-deeloplossing wordt informatie op een gebruiksvriendelijke en begrijpelijke manier gepresenteerd. Het wordt ook per rol ontsloten, waardoor een gebruiker altijd toegang heeft tot informatie die daadwerkelijk relevant zijn. Het invullen van deze rolverdeling is voor iedere organisatie uniek. Daarom kan de BPM-deeloplossing van Key Control Dashboard volledig naar wens worden ingeregeld.

Vraag een demo aan

Meer informatie of contact opnemen?

Ben je op zoek naar de juiste oplossing om meer inzicht in jouw organisatie en de bijbehorende processen te krijgen? Vraag vrijblijvend een demo aan van onze BPM-deeloplossing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie aanvragen Demo aanvragen

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]