GRC

Krijg gecentraliseerd inzicht

Informatie is vaak in overvloed aanwezig binnen in een organisatie, maar nog vaker is deze informatie verspreid over verschillende afdelingen. Key Control Dashboard is geoptimaliseerd voor organisaties die processen duurzaam willen verankeren en gecentraliseerd inzicht willen verkrijgen in de mate van beheersing van hun governance, risk en compliance-functie. Met onze GRC-deeloplossing heb je als organisatie realtime integraal inzicht en kan er vanuit één versie op de werkelijkheid worden gestuurd. Doelstellingen worden behaald en control frameworks en risico’s worden eenvoudig beheersbaar.

Plan-Do-Check-Act

Key Control Dashboard borgt de PCDA-cyclus. Hiermee ontstaat op efficiënte wijze inzicht op zowel functie- als rolniveau op de kwalitatieve en kwantitatieve voortgang. Denk hierbij aan risico's, beheersmaatregelen, acties en bevindingen. Daarmee biedt Key Control Dashboard een oplossing om volledig aantoonbaar in control te zijn op de geldende vereisten, normen en standaarden.

Volledig op maat
Key Control Dashboard kan zowel SaaS (shared/private) als on-premise oplossingen worden geïnstalleerd. Afhankelijk van specifieke eisen en wensen, worden onze best practises standaard of volledig op maat geconfigureerd en opgeleverd.

Werkwijze

Aantoonbaar in control

De integrale GRC-functionaliteiten van Key Control Dashboard zijn dé oplossing om efficiënt in control te zijn en te bleven. Middels onze best practices faciliteren we een vliegende start van de implementatie in de organisatie. Je hebt direct beschikking over onze processen, wetregelgeving, managementdashboard en rapportages. Deze fungeren als handvatten om een solide basis te leggen van waaruit we gezamenlijk stappen, zodat jouw organisatie meer en aantoonbaar in control is en blijft.

We bieden professionele begeleiding tijdens het implementatietraject en creëren draagvlak in de organisatie door middel van sessies, workshops en trainingen. Na de implementatie blijven wij meedenken over verdere professionalisering van de interne beheersing, de GRC en AO/IC functie. Ook geven wij jaarlijks een update over de veranderingen in wet- en regelgeving.

Vraag een demo aan

Meer informatie of een vrijblijvende demo aanvragen?

Ben je op zoek naar de juiste oplossing om meer inzicht in jouw organisatie en de bijbehorende processen te krijgen? Vraag vrijblijvend een demo aan van onze GRC-deeloplossing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie aanvragen Demo aanvragen

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]