ISMS

Grip en sturing op informatieveiligheid

Blijf compliant op wetgeving en procedures

Grip en sturing op de informatieveiligheid en de borging van privacy en AVG is belangrijk voor het succes van een organisatie. De ISMS-oplossing van Key Control Dashboard is de oplossing waarmee organisaties in control zijn en compliant blijven op wetgeving en procedures. Ook onderhoud je daarmee richtlijnen zoals ISO 27001, BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid – voorheen BIR en BIG), AVG (GDPR) en NEN 7510.

Onze best practise inrichting faciliteert een vliegende start. Tijdens de implementatie heb je al beschikking over onze best practise dashboards, governance, normenkaders, risicomanagement- en verantwoordingsprocessen en krijg je de benodigde sturing en handvatten voor een soepele implementatie.

Plan-Do-Check-Act

Key Control Dashboard borgt de PCDA-cyclus. Hiermee ontstaat op efficiënte wijze inzicht op zowel functie- als rolniveau op de kwalitatieve en kwantitatieve voortgang. Denk hierbij aan risico's, beheersmaatregelen, acties en bevindingen. Daarmee biedt Key Control Dashboard een oplossing om volledig aantoonbaar in control te zijn op de geldende vereisten, normen en standaarden.

Volledig op maat
Key Control Dashboard kan zowel SaaS (shared/private) als on-premise oplossingen worden geïnstalleerd. Afhankelijk van specifieke eisen en wensen, worden onze best practises standaard of volledig op maat geconfigureerd en opgeleverd.

Map once, comply to many

Dashboards en inzicht

De ISMS-oplossing van Key Control Dashboard biedt managementoverzichten voor onder andere directie, CISO's FG's. Je krijgt snel inzicht in de belangrijkste risico's en acties worden direct belegd bij verantwoordelijke collega's. Middels het map once, comply to many-principe zijn resultaten en bewijslast eenvoudig te gebruiken op afdelings-, proces-, functie- en normenkaderniveau's.

De gebruiksvriendelijke dashboard geven inzicht in de mate waarin een organisatie haar processen, systemen en risico's in control heeft. De normen en de gerelateerde maatregelen worden eenvoudig en decentraal getoetst door de op maat afgestemde dashboards voor eindgebruikers. Gebruikers werken vanuit hun eigen rol en functie in Key Control Dashboard. Iedereen, dus ook externe medewerkers, wordt voorzien van overzichtelijke dashboards en bijbehorende rapportages. Met deze middelen krijgen zij een compleet inzicht in de mate waarin hun organisatie voldoet aan de gestelde eisen en normen

Vraag een demo aan

Meer informatie of een vrijblijvende demo aanvragen?

Ben je op zoek naar de juiste oplossing om meer inzicht in jouw organisatie en de bijbehorende processen te krijgen? Vraag vrijblijvend een demo aan van onze ISMS-deeloplossing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie aanvragen Demo aanvragen

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]