PMS

Voldoen aan AVG normenkader

Als je als organisatie werkt met persoonsgegevens, wil je hier veilig mee omgaan en deze data ook optimaal beschermen. Met de PMS-deeloplossing van Key Control Dashboard borg je het proces rondom privacy management en verbeter je als organisatie aantoonbaar en continu de naleving van wet- en regelgeving rondom AVG. In plaats van losse documenten en versnipperde informatie, werk je met Key Control Dashboard met inzichtelijke dashboards en kan je informatie eenvoudig aan elkaar koppelen. Je hebt centraal inzicht in de risico’s en normen en maatregelen worden decentraal getoetst. Zo houd je grip op de inrichting van processen en systemen, zodat je blijft voldoen aan de geldende privacynormen.

Plan-Do-Check-Act

Key Control Dashboard borgt de PCDA-cyclus. Hiermee ontstaat op efficiënte wijze inzicht op zowel functie- als rolniveau op de kwalitatieve en kwantitatieve voortgang. Denk hierbij aan risico's, beheersmaatregelen, acties en bevindingen. Daarmee biedt Key Control Dashboard een oplossing om volledig aantoonbaar in control te zijn op de geldende vereisten, normen en standaarden.

Volledig op maat
Key Control Dashboard kan zowel SaaS (shared/private) als on-premise oplossingen worden geïnstalleerd. Afhankelijk van specifieke eisen en wensen, worden onze best practises standaard of volledig op maat geconfigureerd en opgeleverd.

Werkwijze

Inzicht in de voortgang op privacy

Key Control Dashboard werkt met gebruiksvriendelijke dashboards. Met deze dashboards verkrijg je eenvoudig centraal inzicht in de mate waarin een organisatie privacy risico's in control heeft. Per organisatieonderdeel, -proces en -applicatie is het inzichtelijk hoe wordt voldaan aan de vereisten van de AVG-wetgeving. Doordat het register van verwerken op een simpele wijze worden opgebouwd en gedocumenteerd, weet je dat jouw organisatie voldoet aan de belangrijkste punten van de AVG; rechtmatigheid, behoorlijkheid, transparantie, gegevensminimalisatie, juistheid, opslagbeperking en integriteit, vertrouwelijkheid en privacy by design. Key Control Dashboard is daarnaast specifiek opgezet voor het documenteren van Privacy Impacy Assessments (PIA's).

Je kunt werken met onze best practice workflows of deze worden op maat gemaakt. Gebruikers worden met deze workflows geholpen bij het vastleggen, opvolgen en monitoren van incidenten, datalekken en verdere acties. Dankzij onze governance structuur werken gebruikers altijd vanuit hun eigen rol en functie.

Vraag een demo aan

Meer informatie of een vrijblijvende demo aanvragen?

Ben je op zoek naar de juiste oplossing om meer inzicht in jouw organisatie en de bijbehorende processen te krijgen? Vraag vrijblijvend een demo aan van onze GRC-deeloplossing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie aanvragen Demo aanvragen

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]