Over Key Control Dashboard

Yellowtail creëert met Key Control Dashboard een financieel en digitaal weerbare wereld! Wij bieden organisaties een oplossing waardoor ze in staat zijn om inzicht te creëren en vanuit daar data-gedreven beslissingen te nemen en de grip op verschillende contexten te vergroten. Key Control Dashboard is een Information Management Systeem waarin integraal een oplossing wordt geboden voor ISMS, GRC en PMS. Om Key Control Dashboard effectief in te zetten wordt het als geheel of als deeloplossing toegepast. 

Ons team

Bij het team van Key Control Dashboard werken bevlogen projectmanagers, consultants, ontwikkelaars en designers met veel ervaring en expertise. We werken met een hecht en compact team aan een oplossing waar we in geloven. Dagelijks maken wij onze visie ‘het creëren van een financieel en digitaal weerbare wereld’ voor onze klanten waar.

Meer over ons team

Onze aanpak

Wij geloven in een intuïtieve, datagedreven, configurabele en integrale software-oplossing. Daar werken we elke dag vol enthousiasme aan. Onze consultancy-achtergrond stelt ons in staat om elk vraagstuk oplossingsgericht te benaderen. Dankzij onze verschillende disciplines hebben we altijd de juiste kennis in huis. Toegevoegde waarde leveren voor onze klanten is wat ons drijft. Daarom werken wij tijdens de implementatie-, opleverings- en beheerfase nauw samen met onze klanten.

Meer over onze aanpak

Onze partners

Om onze klanten optimaal te bedienen, werken wij samen met een krachtig partnernetwerk. Gerenommeerde organisaties die ons versterken op het gebied van kennis, implementatie en hosting. Op deze wijze onderstrepen wij onze rol als business partner.

Meer over onze partners

Yellowtail | Conclusion

Yellowtail is onderdeel van IT-dienstverlener Conclusion. Yellowtail levert innovatieve IT-oplossingen aan grote ondernemingen en overheid, door het succesvol combineren van consultancy dienstverlening, software-ontwikkeling en new venture management.

Meer over Yellowtail | Conclusion

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een breed begrip. Yellowtail streeft middels haar MVO-beleid naar synergie tussen maatschappelijk/duurzaam ondernemerschap en de core values van Yellowtail. De drie pilaren van ons beleid zijn: Maatschappelijke verantwoordelijkheid, Duurzaamheid en Werken bij Yellowtail.

Meer over MVO

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]